Groepslessen

Ontdek wat Sportivo jou te bieden heeft!

ZUMBA

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip-Hop.

YOGA

Yoga is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken.

STREET DANCE

Street Dance is een uit America overgewaaide vorm van dansen. Het is (zoals de naam al doet vermoeden) de dansstijl van de straat. Street Dance is een swingende manier van bewegen, die je met elkaar doet op lekkere funky muziek.

SPINNING®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

PILATES®

Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren.

BURN®

BURN® is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining.

CARDIO BOXING

Cardio Boxing is een groepsles, waarin gevechtstechnieken van verschillende vechtsporten worden samengevat. De hele work-out (55 minuten) wordt uitgeoefend op meeslepende muziek waardoor je heerlijk kan uitleven op een kick-bag.

BODY PUMP®

BODYPUMP® is de snelste manier om een betere conditie te krijgen en lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. BODYPUMP® is voor iedereen die met simpele bewegingen kracht wil toevoegen aan een aerobic-workout.

FUNXTION

Wilt u meer plezier in uw trainingsschema of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan vanaf nu mee met onze FunXtion-trainingen haal alles uit uw workout.

X-CORE®

De Xcore training is een innovatie op het gebied van sport, fitness en revalidatie. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een buitengewoon intensieve training.

THE CHALLENGE

The Challenge is een intensieve 30 minuten durende team-/circuittraining waarbij zowel conditie als kracht getraind wordt. Het is een zeer gevarieerde workout met steeds verschillende oefeningen.

VRIJE SPINNING

Naast de reguliere Spinning® onder begeleiding van een instructeur kan er nu op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag zelfstandig gebruik gemaakt worden van de Spinning®zaal, met muziek en beelden, om jouw conditie een extra boost te geven!

FIT4KIDS

Kidsfitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes onder professionele begeleiding van een instructeur. In deze les maken kinderen kennis op een leuke manier kennis met fitness.