Groepslessen

Ontdek wat Sportivo jou te bieden heeft!

ZUMBA

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip-Hop.

YOGA

Yoga is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken.

SPINNING®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

PILATES®

Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren.

BURN®

BURN® is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining.

CARDIO BOXING

Cardio Boxing is een groepsles, waarin gevechtstechnieken van verschillende vechtsporten worden samengevat. De hele work-out (55 minuten) wordt uitgeoefend op meeslepende muziek waardoor je heerlijk kan uitleven op een kick-bag.

BODY PUMP®

BODYPUMP® is de snelste manier om een betere conditie te krijgen en lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. BODYPUMP® is voor iedereen die met simpele bewegingen kracht wil toevoegen aan een aerobic-workout.

SMALL GROUP TRAINING

Wilt u meer plezier in uw trainingsschema of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan mee met onze Small Group Circuit-trainingen en haal alles uit je workout.

X-CORE®

De Xcore training is een innovatie op het gebied van sport, fitness en revalidatie. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een buitengewoon intensieve training.