Groepslessen

Ontdek wat Sportivo jou te bieden heeft!

ZUMBA

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip-Hop.

YOGA

Yoga is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken.

SPINNING®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

PILATES®

Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren.

BURN®

BURN® is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining.

CARDIO BOXING

Cardio Boxing is een groepsles, waarin gevechtstechnieken van verschillende vechtsporten worden samengevat. De hele work-out (55 minuten) wordt uitgeoefend op meeslepende muziek waardoor je heerlijk kan uitleven op een kick-bag.

BODY PUMP®

BODYPUMP® is de snelste manier om een betere conditie te krijgen en lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. BODYPUMP® is voor iedereen die met simpele bewegingen kracht wil toevoegen aan een aerobic-workout.

SMALL GROUP TRAINING

Wilt u meer plezier in uw trainingsschema of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan mee met onze Small Group Circuit-trainingen en haal alles uit je workout.

X-CORE®

De Xcore training is een innovatie op het gebied van sport, fitness en revalidatie. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een buitengewoon intensieve training.

FIT4KIDS

Kidsfitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes onder professionele begeleiding van een instructeur. In deze les maken kinderen kennis op een leuke manier kennis met fitness.