MEET ME AT SPORTIVO HEALTHCENTER OUDENBOSCH!?
Deze week een interview met Boudewijn. Boudewijn is 40 jaar en woont in Oudenbosch.
“Ik sport nu sinds een jaar bij Sportivo, ik was op zoek naar wat meer begeleiding en een iets persoonlijkere aanpak. Ik voelde mij er gelijk welkom.
De persoonlijke begeleiding ervaar ik als erg prettig. Zelfs al ben je gewoon je eigen ding aan het doen, geven de trainers af en toe tips om je techniek zo optimaal mogelijk te maken. Maar nooit ongevraagd en opdringerig. Je kan er altijd terecht met vragen. Alles kan op je eigen tempo en je wordt goed begeleid en gemotiveerd door de trainers.
Mijn favoriete workout is het buikspierkwartier. Een kwartier afzien maar je merkt door het regelmatig te doen dat de buikspieren wel echt komen! Daarnaast is het ook een gezellige omgeving.
Mijn eigen doelstelling was om mijn conditie te verbeteren en om in zijn geheel gezonder te leven. Door een goede mix van cardio en krachttraining gaat dat goed en ga ik met plezier naar Sportivo”
KORTOM! Genoeg redenen om van Sportivo jouw sportclub te maken dus! Dank je wel Boudewijn voor jouw vertrouwen en openhartigheid. We gaan zo door!?