Faciliteiten

Ontdek wat Sportivo jou te bieden heeft!

MATE2BEFIT

Mate2befit gebruikt een medisch gekeurd desktopsysteem waarmee onder andere ruststofwisseling (basaalmetabolisme) en VO2(sub)max gemeten worden door respectievelijk een rust en inspanningstest te doen.

GEZONDHEIDTEST

Juist omdat mensen vaak worden geconfronteerd met klachten bestaat er bij Sportivo Healthcenter de mogelijkheid om met professioneel apparatuur een gezondheid onderzoek te laten uitvoeren met als doel een goede indruk te krijgen

PERSONAL TRAINING

Personal training is een training waarbij u één op één traint met een professionele coach. Dit maakt personal training tot de meest efficiënte manier van trainen. Lukt het jou niet om jouw doelen te behalen? Dan is Personal Training iets voor jou!

ZONNEBANK/SAUNA

Tussen de kleedkamers bevindt zich de sauna. Na het sporten is het heerlijk om en de sauna nog even uit te zweten en daarna eventueel een (koude) douche te nemen. De sauna verbetert de doorbloeding van het lichaam.

FYSIOTHERAPIE

Dit betekent dat voor u als lid van Sportivo Healthcenter uw fysiotherapeut goed bereikbaar en benaderbaar is voor intake en screening, diagnostiek, behandeling fysiotherapie en advisering.

VOEDINGSADVIES

Gewicht verminderen blijkt lastig in de praktijk, maar in theorie vrij simpel: Verbrand meer calorieën dan u binnen krijgt. Maar kan dat op een verantwoorde en gezonde wijze? En hoe zorgt u voor een blijvend resultaat?