Wat zijn we blij (!!) dat onze club open mag blijven en dat wij jou dagelijks mogen verwelkomen om samen met jou aan je gezondheid te werken. Weerstand opbouwen en fit blijven is nu belangrijker dan ooit!

Nu de maatregelen weer aangescherpt worden vragen wij jouw aandacht voor het volgende. Wat verandert er voor jou? In principe niet veel.

  • De sauna, douches en kleedkamers blijven gesloten. Kom omgekleed naar onze club.
  • Helaas moeten wij ons horecagedeelte sluiten, maar je kunt vanaf nu je favoriete drankje meenemen in een take away beker! Het nakletsen na het sporten moeten we even uitstellen.
  • Vanaf nu verzoeken wij je dringend om bij binnenkomst en bij verplaatsingen tussen de ruimtes in de club gebruik te maken van een mondkapje. Tijdens het sporten mag je deze wel af.
  • Ook willen wij nog een keer de 1,5 meter afstand regel benadrukken! Houd te allen tijde deze afstand in acht, dit is zeer belangrijk om onze gezondheid te waarborgen en om onze club open te kunnen houden. Er zullen ook strengere controles uitgevoerd worden door de instanties.

Alle eerdere maatregelen blijven van kracht en wij zijn heel trots dat wij samen met jou corona buiten de deur kunnen houden. Samen staan we sterk!

Ons medeleven gaat uit naar de horecabedrijven die hun deuren moeten sluiten. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte.

Wij danken jou voor jouw vertrouwen in ons.

Tot snel!

Met sportieve groeten,

Het Sportivo Team.