Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Zumba

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. 
 
Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel. 

De voordelen van Zumba.

Er zijn er zoveel! Zumba is een totaalpakket; lichaam, geest en ziel! Fysiek zul je gemiddeld per uur 500-800 calorieën verbranden, cardiovasculair uithoudingsvermogen opbouwen en spieren verstevigen. Zumba richt zich specifiek op core- training om sterke buikspieren op te bouwen. 
 
Mentaal werkt Zumba ontspannend en ontstressend, het stimuleert de hersenen door coördinatie en nieuwe passen te leren en je zal je zelfverzekerder gaan bewegen. Je zult je beter voelen, zorgen even vergeten en meer zelfvertrouwen krijgen. Daarnaast heb je ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en leer je dansen!