Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

FunXtion

Wilt u meer plezier in uw trainingsschema of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan vanaf maart mee met onze FunXtion-trainingen. Dit nieuwe trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining, waarbij u in 30 minuten alles uit uw workout haalt. Wilt u veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want FunXtion heeft alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met FunXtion wordt uw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!
 
FunXtion is ontwikkeld voor alle sporters, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. We houden er allemaal van om te spelen en plezier te hebben, en het volhouden van uw fitnesstraining wordt veel eenvoudiger wanneer het leuk is. Bovendien zorgen we ervoor dat u steeds weer wordt uitgedaagd, en houden we u gemotiveerd tijdens het fitnessprogramma, waardoor het veel waarschijnlijker wordt dat u uw doelen bereikt.

FunXtion groepslessen


U kunt naast het zelfstandig trainen in de FunXtion-zone ook deelnemen aan de FunXtion-groepslessen onder begeleiding van een gecertificeerde sportinstructeur. In deze groepslessen wordt u in 30 minuten uitgedaagd om tot het uiterste te gaan.
De speciaal ontwikkelde Move it-lessen zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Niveau, geslacht en leeftijd spelen daarom geen enkele rol! Iedereen kan op zijn/haar niveau met deze lessen meedoen. De les wordt gestart met een gezamenlijke warming up, zodat al uw spieren goed opgewarmd worden. Na de warming up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werkt u aan een ander onderdeel van uw lichaam. De muziek van FunXtion en de instructeur geven aan wanneer u van zone wisselt. Zo werkt u het hele circuit af. Tijdens de maandelijks variërende groepslessen wordt er o.a. gebruik gemaakt van de volgende fitnessattributen:

Kettlebells 
Gym Balls 
Core Bags 
Speed Ladders 
Battle Ropes 
Bokszakken 
En nog zoveel meer!

De gecertificeerde FunXtion sportinstructeur motiveert en entertaint de hele groep en zorgt ervoor dat iedereen traint met voldoende uitdaging en plezier. Aan het einde van de Move it-lessen heeft u uw hele lichaam getraind en zult u merken dat uw uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat.