Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Spinning®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. 
 
Spinning® is een groepsles programma met enkele unieke uitgangspunten. Uit een vergelijkend onderzoek tussen Spinning®, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek Spinning® het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme BBB programma dus! De muziek van Spinning® brengt ontspanning, enthousiasme en plezier op de fiets. De les is dan ook vaak sneller voorbij dan je misschien zou willen.

Voor wie is Spinning® bestemd?

Spinning® is voor iedereen geschikt. Vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinning®fiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn Spinning®fietsen volledig af te stellen op jouw lichaam zodat je altijd in de juiste fietshouding zit. Voor mensen die vaak trainen en graag groepslessen volgen, is Spinning® een leuke en verantwoorde variatie.