Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Wie zijn wij ?

Sportivo Healthcenter Oudenbosch is een multifunctioneel sport en gezondheid centrum, gevestigd aan de Schuitevaarstraat in Oudenbosch, gemeente Halderberge. Sportivo Healthcenter is gemakkelijk lopend, met de fiets of auto bereikbaar. 
 
Al 30 jaar heeft Sportivo Healthcenter ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezonder en sportief leven. Wij zijn voortdurend bezig om het sportaanbod in gemeente Halderberge zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van al haar inwoners. 
 
Wij streven naar het bieden van het hoogste gastvrijheids- en serviceniveau aan alle onze gasten. Bij Sportivo Healthcenter draait alles om u. Uw tijd bij ons staat volledig in het teken van persoonlijke aandacht. 

Naast een indrukwekkende fitnesszaal, beschikt het nieuwe complex over twee ruime multifunctionele zalen, sauna, een gezondheid praktijk en een fysiotherapie ruimte. 

 
Bent u nieuwsgierig geworden? 
 
Kom dan nu een kijkje nemen en laat u verder informeren. 

Onze missie:

Sportivo Healthcenter begeleidt haar leden op een professionele wijze naar een gezonder en sportief leven, in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. 

Onze visie:

Sportivo Healthcenter wil dat haar leden de club als een tweede thuis zien. Een plek waar je gezellig kunt ontspannen en inspannen. Waar jong en oud, op een plezierige en vooral verantwoordelijke manier, onder professionele begeleiding zijn doelstelling kan bereiken.