Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Voedingsadvies

Een gezond eet- en bewegingspatroon zijn helaas niet meer vanzelfsprekend in onze moderne samenleving. Steeds meer mensen ondervinden daar de gevolgen van. Mannen, vrouwen en kinderen. Bij kinderen komt overgewicht gemiddeld 1 op de 7 keer voor. Als zij hun voedingspatroon vasthouden, lopen ze een grote kans dat ze op hun dertigste ouderdomssuiker hebben.
 
Gewicht verminderen blijkt lastig in de praktijk, maar in theorie vrij simpel: Verbrand meer calorieën dan u binnen krijgt. Maar kan dat op een verantwoorde en gezonde wijze? En hoe zorgt u voor een blijvend resultaat? 
     

Voor wie?

Tot de doelgroep behoren mensen met overgewicht, diabetes patiënten maar ook mensen met ondergewicht. Gezonde voeding is essentieel. 
 
In combinatie met een bewegingsprogramma, wordt u 10 weken gevolgd, begeleid en ondersteund in het behalen van uw doelstelling. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze. Hierdoor merkt u niet alleen dat uw gezondheid verbetert, maar ook uw levenskwaliteit en uw zelfbewustzijn. 

Sportivo onderscheidt zich nog eens extra, doordat de voorafgaande metingen worden uitgevoerd met volledig medisch erkende apparatuur. 
 
Aanmelden kan bij de receptie van Sportivo Healthcenter. 
 

Mate2befit

MATE2BEFIT is een gerenommeerd test en voeding advies bureau en wordt geleid door eigenaar Frank Smulders .mate2befit heeft als specialisatie het begeleiden van mensen met overgewicht, het testen en trainen van sporters en het persoonlijk begeleiding van iedereen die een Personal Trainer wil of nodig heeft.

MATE2BEFIT onderscheid zich met zijn werkwijze van alle andere afslankprogramma’s door gebruik te maken van medische apparatuur waarmee de ruststofwisseling nauwkeurig gemeten kan worden door middel van zuurstofanalyse. Hierdoor wordt er een op maat gemaakt voeding schema samengesteld.

MATE2BEFIT staat vooral bekend om zijn succesvolle 16 weken durende afslankprogramma “De Grootste Verliezer van Halderberge”. In dit programma worden deelnemers zowel individueel als in groepswijs naar een gezonder, fitter en slanker lichaam begeleid en gecoacht.
Succes is gegarandeerd!
 
Meer weten ? Kijk op www.mate2befit.nl