Groepslessen

Ontdek wat Sportivo jou te bieden heeft!

ZUMBA

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip-Hop.

YOGA

Yoga is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken.

STREET DANCE

Street Dance is een uit America overgewaaide vorm van dansen. Het is (zoals de naam al doet vermoeden) de dansstijl van de straat. Street Dance is een swingende manier van bewegen, die je met elkaar doet op lekkere funky muziek.

SPINNING®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

PILATES®

Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren.

KIDS JUDO®

Al vanaf 5 jaar tot met 12 jaar kunnen kinderen bij Sportivo terecht voor judo. De kinderen leren op speelse wijze de elementaire vormen van bewegen.

BURN®

BURN® is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining.

CARDIO BOXING

Cardio Boxing is een groepsles, waarin gevechtstechnieken van verschillende vechtsporten worden samengevat. De hele work-out (55 minuten) wordt uitgeoefend op meeslepende muziek waardoor je heerlijk kan uitleven op een kick-bag.

BODY PUMP®

BODYPUMP® is de snelste manier om een betere conditie te krijgen en lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. BODYPUMP® is voor iedereen die met simpele bewegingen kracht wil toevoegen aan een aerobic-workout.

FUNXTION

Wilt u meer plezier in uw trainingsschema of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan vanaf nu mee met onze FunXtion-trainingen haal alles uit uw workout.

X-CORE®

De Xcore training is een innovatie op het gebied van sport, fitness en revalidatie. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een buitengewoon intensieve training.

GRIT STRENGTH®

Grit Strength is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen bejoorlijk aanpakt met gebruik van de Les Mills barbell, gewichten en een step.

TONE

TONE is een cross-training workout van 45 minuten met een mix van cardio-, core- en krachttraining. De les is opgebouwd in verschillende blokken, waarbij je het hele lichaam traint en je hartslag verhoogt.

KIDS FITNESS

Kidsfitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes onder professionele begeleiding van een instructeur. In deze les maken kinderen kennis op een leuke manier kennis met fitness.